Подаващо устройство (Infeed)

Обратно към филтрите за ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ

Характеристики

Производител
FISCHBEIN
Подаващо устройство (Infeed) - Oписание:

Подаващото устройство Infeed е моторизирана система проектирана да въведе горния край на торбата в зашиващата (шевна) глава без какъвто и да е оператор.

Функционалност
Подаващия механизъм направлява торбата към зашиващата глава. Това устройство прави възможно, торбата да бъде зашита автоматично. Всички подаващи механизми на Fischbein се задвижват от 184 W (0,25HP) двигатели и ремъчна трансмисия, затворена в кутия. Двигателите са оборудвани с регулируеми шайби, позволяващи лесно синхронизиране със скоростта на зашиващата глава и лентовия конвейер. Много важно: Предната секция е на шарнирно закрепване и пружината се наглася и позволя преминаване на торби с различни дебелини, за регулиране на усилието на ремъка както и за безопасността на оператора. Те използват 19 мм плоски ремъци, за добро захващане на оформения горен край на торбата, вместо опасни, твърди, метални вериги. Инсталацията на подаващ механизъм на съществуваща машина е лесно, дори с изрязващ или сгъващ модул.
Запитване за Подаващо устройство (Infeed)
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Авесто ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ