Пакетираща машина ILERFIL ABG/ABT/ABV

Обратно към филтрите за ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ

Характеристики

Производителност
400 торби/час
Тип торба
С отворено гърло
Метод на претегляне на продукт
Бруто
Видове дозатори
Гравитачен дозатор / Лентов дозатор / Вибрационен дозатор
Производител
TMI
Автоматизация
полуавтомат
Тегло торба
5 - 50 кг.
Продукт
Прахообразни / Гранулообразни / Пелетообразни
Пакетираща машина ILERFIL ABG/ABT/ABV - Oписание:

Полуавтоматична пакетираща машина с брутно претегляне за гранули и пелети.
Капацитет - 400 торби/час

Функционалност

ПРЕДИМСТВА


Безпрахови условия на труд - не се задържат остатъци от продукта в машината; Максимална точност за крайно тегло на опакования продукт; Максимална достъпност за почистване и поддръжка; Лесно управление за потребителя, без необходимост от техническо обучение; Лесна инсталация на пакетиращата машина - захваща се директно за бункера.

ХАРАКТЕРИСТИКИ


Капацитет до 400 торби / час. в зависимост от характеристиките на продукта, сръчността и броя на операторите по линията; Дозиране - гравитачно, с транспортна лента или с вибрираща тава в зависимост от свойствата на продукта; Оптимизиран механичен дизайн, който не позволява натрупване на продукт по труднодостъпни места; Ревизионни капаци за достъп, проверка и почистване. Филтър за улавяне на прах; Овална пълначна гърловина за захващане на торбата със скоби; Компактен дизайн, който редуцира потока на падащия продукт; Интуитивен и лесен за експлоатация и тъч екран за оператора; Не е нужна платформа или стойка за монтаж върху пода; Сертифициран контролер за тегло - по MID, клас 0.2.

ПРИЛОЖЕНИЯ


Агро-хранителна промишленост: семена, зърнени храни, храни за животни и домашни любимци; Хранително-вкусова промишленост: захар, грис, бобови растения, ядки; Химическа промишленост: пластмасови гранули, PVC, торове; Строително-добивна промишленост: сепиолит, перлит, строителни разтвори, сол, стъкло, фрити; Рециклираща промишленост: пелети от биомаса, нарязани гуми, компост.

ОПЦИИ


Антикорозионни версии за агресивни продукти; ATEX версия за работа в класифицирани зони; Производство от неръждаема стомана при необходимост.
Запитване за Пакетираща машина ILERFIL ABG/ABT/ABV
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Авесто ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ