Палетизатор с роботизирано рамо ILERPAL R

Обратно към филтрите за ПАЛЕТИЗИРАЩИ МАШИНИ

Характеристики

Производител
TMI
Височина на палета
2 м
Производителност
800 (торби/час)
Палетизатор с роботизирано рамо ILERPAL R - Oписание:
Роботите FANUC са проектирани за голяма прецизност, висока скорост и голямо натоварване, проста конфигурация и максимум надежност. Те са ЧЕТИРИ осни роботи, на модулна конструкция, сервозадвижване с интегриран механизъм и контролен модул усъвършенстван за решване на процесите като палетизиране, депалетизиране и повдигане по принцип.
Функционалност
Лентов конвейер и оформител на торбите.
Включен лентов конвейер на метална основа, който води торбата след лентата за зашиване и я издига на необходимата височина за палетизиране. Той има две направляващи за да центрира торбата преди станцията за вдигане. Той вклчва и оформител на торбите. Над лентовия конвейер е поставен втори лентов конвейер. Той се държи от черири раменен плаващ механизъм, осигуряващ паралеризъм на горния край на торбата. Теглото на конвейра остава върху пълната торба, като колкото е по тежък един ролков конвейер, за изваждане и редуциране на въздуха в торбата. Горния конвейер задвижва вторично торбата, дублирайки първичното задвижване, като не позволява на торбата да остане блокирана в оформящата станция.

Ролкова станция за позициониране на зъбите.
Ролков конвейер задвижван от мотор-редуктор. Ролките имат гумено покритие със задача да обезпечат транспортиране на торбата.

ROBOT P4.

Основни характеристики:
- Интегриран контролен модул и механика за редуциране на кабелирането.
- Четкови AC сервомотори за намаляване на обслужването.
- Ставни връзки и механизми за защита и сигурност.
- Независими енкодери осигуряват калибрирането на ROBOT при старта.
- Вертикалното въртене на коляното обезпечава завиването му.
- Кабелирането за I/0, захранване и доставка на въздух, са поставени вътре в рамото на робота.

Предимства:
Най-доброто време за цикъл, за роботите от този тип.
По-висок капацитет на натоварване за роботите от този тип.
Интегрираната механика и контролен модул монтирани на основата на ROBOT означава запазване на простарнството при инсталацията.
Голямата работна зона позволява и голямо разнообразие на приложенията.
Редуцираните базови размери опростява интеграрането в редуцирани протранства.
Просто програмиране и издание с Ballet Tool software, проектиран за приложение при палетизиране.

ROBOT P4 поддържаща рама.
Структурираната система за носене на ROBOT на земята е проектирана да адсорбира инерционните сили когато работи.

Централен захват за торби.
Захвата на торбите е специално проектиран за транспортиране и захващане на торбите, дължащо се на синхронизирани пневматични задвижвания. Конструиран от високо съпротивителна стомана за постигане както на твърдост, така и на леко тяло. Първите движения са синхронизирани да центрират и вземат оформента торба. Вторите движения, също синхронизирани, вземата торбата отдолу и я поставят по меко, без да променят формата й. Магазинът за празни палети е предварително разработен да има капацитет приблизително 10 палета с общо тегло на палетите около 600 кг. Две паралелни странични рамена с двойно пневматично задвижване (странично и вертикално), държат купчината от празни палети и поставят празен палет на ролковия и разделят празното пространство и продвижват палета до палетизиращата станция.

Ролков конвейер за палетизиране.
Това е моторизиран ролков конвейер, където е поставен празния палет за палетизиране. Когато палета е готов, той го транспортира до стреч машината.

Верижен конвейер.
Там ще има две палетизиращи станции, всеки робот ще обслужва една от тях.Те са поставени на верижни конвейри, които ще доставят натоварените палети до събирателния ролков конвейер.

Транспортен конвейер на изхода.
Има конвейерна линия, която се състои от моторизирани ролкови конвейри за акумулация. Системата позволя един пълен палет на елаваторната платформа, един между палетизатора и стреч машината, един на въртящата се платформа и два на изхода. Общо два пълни палета дават максимална автономност на системата.

Ограждения, защити и CE норми.
Огражденията обикалят цялата зона за палетизиране и непозволяващи смущаване. Отворената зона за излизане на палета е защитена с бариера от фотоклетка с фунция “звуков сигнал” за максимална сигурност. Цялото оборудване ср доставя под CE норми и CE маркировка.

Осноно електрическо табло и програмиране.
Основното табло е MASTER на цялата инсталация. A PLC контролира всички елементи и чуствителния операторски дисплей позволява един лесен начин MMI (man – machine – interface). Таблото на ROBOT контролира всички движения. Формата на палетизиране се програмира и се съхранява. Стандарта включва две програми за формат на палетизиране. Допълнителни формати ще се калкулират допълнително.
Запитване за Палетизатор с роботизирано рамо ILERPAL R
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Авесто ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други ПАЛЕТИЗИРАЩИ МАШИНИ