Машина за опаковане на палети със стреч фолио WMS 15 JUNIOR

Обратно към филтрите за СТРЕЧ МАШИНИ

Характеристики

Производител
EKOBAL
Височина на палета
2.43 м
Производителност
15 (палет/час)
Автоматизация
полуавтомат
Машина за опаковане на палети със стреч фолио WMS 15 JUNIOR - Oписание:
Предназначена е за фирми с малък до среден капацитет, с изисквания за добро фиксиране на опакованите стоки.
Функционалност

ПРЕДИМСТВА


Уредите за опаковане WMS се основават на модулно решение за опаковане на палети в автоматичен или ръчен режим. Машините са подходящи за операции от малък до среден капацитет на опаковане с високи изисквания към качеството и икономии на опаковките. Всички предлагани опаковъчни машини от фирма ЕКОБАЛ са проектирани и произведени в Чешката република от компанията майка Pragometal. За тяхното изграждане се използват важни електрически компоненти от известни европейски производители. Много допълнителни аксесоари; Добро съотношение  цена & производителност; Лесно транспортиране. WMS Junior е опростена машина за опаковане, която елиминира физическия труд. Предназначена е за фирми с малък до среден капацитет, с изисквания за добро фиксиране на опакованите стоки. Състои се от въртяща се маса и колона с предварително затегнато фолио с електрозахранване. Устройството се управлява ръчно с бутоните на контролния панел. Този и по-високите модели на машини могат да бъдат оборудвани с електрическа горна плоча за нестабилни стоки, променлива скорост на въртене и разнообразие от устройства за предварителна разтегливост на фолио, което значително намалява консумацията на фолио. WMS Junior се използва за операции с малки изисквания към производствения капацитет , особено когато основният критерий е цената на оборудването. Подходящи клиенти са малки работилници, куриери, супермаркети и др.

ОПЦИИ


Размер на въртяща се маса (мм): 1650 (1200x1000), 1800 (1200x1200)3; Увеличена товароподемност (кг): 1500, 2500; Разширена колона = макс. височина на опаковане (mm): 3130, 3630; Устройство за предварително разтягане на фолиото: механична, електромагнитна спирачка. Аксесоари Рамка за приближаване - разширена 1700 мм; Въртяща се маса с везна (товароносимост 1200 кг); Подхождаща рампа за грамофон с мащаб - разширена 1700 мм; Рамка за машинна интеграция в пода; Изрязана платформа за вилковповдигач (товароносимост 1000 кг); Електрически таван за нестабилни стоки; Държач за горни листове за ръчно подаване; Нестандартна цветна версия.
Запитване за Машина за опаковане на палети със стреч фолио WMS 15 JUNIOR
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Авесто ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други СТРЕЧ МАШИНИ