Високоскоростен палетизатор ILERPAL W

Обратно към филтрите за ПАЛЕТИЗИРАЩИ МАШИНИ

Характеристики

Производител
TMI
Височина на палета
3 м
Производителност
1400 (торби/час)
Високоскоростен палетизатор ILERPAL W - Oписание:
Високоскоростен слоев палетизатор с телескопична лента. Капацитет 1400 торби / час
Функционалност

ПРЕДИМСТВА:


Високa производителност за отворени торби, изискващи припокриване; Специално разработен за продукти с трудно подреждане; Гъвкавост: работи с торби от 5 до 50 кг без настройки; Универсалност: адаптивен към различни ширини на палета; Гладка и тиха работа; Бърза възвръщаемост на инвестициите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ


Производителност: до 1400 торби / час; Скоба за точно подреждане на торбата върху палета; Телескопичната лента е синхронизирана със скобата, като по този начин се избягват излишни движения, печели се производителност и се пести енергия; Хидравлична подемна платформа; Сензорен екран за проста и интуитивна настройка.

ПРИЛОЖЕНИЯ


Агро-хранителни продукти: семена, зърнени храни, храни за животни, храни за домашни любимци; Храни: захар, брашно, бобови растения, ядки; Химическа и нефтохимическа промишленост: пластмасови пелети, торове; Строителство и минно дело: сепиолит, сол; Рециклиране: пелети от биомаса.

ОПЦИИ


Антикорозионни версии за агресивни продукти; Версии ATEX за работа в класифицирани зони Автоматично поставяне на хартия между слоевете, от намотани рола; Поставяне на картонен лист на празен и/или готов палет. Поставяне и закрепване на PE фолио от руло върху празен палет
Запитване за Високоскоростен палетизатор ILERPAL W
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Авесто ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други ПАЛЕТИЗИРАЩИ МАШИНИ